2020. Забезпечуємо навчальну й наукову діяльність в умовах пандемії та економії коштів

Діяльність департаментів господарської роботи, майнових і соціальних питань та безпеки здійснюється в рамках "Стратегії розвитку КПІ ім.Ігоря Сікорського" та спрямована на утримання існуючої матеріально-технічної бази в нормальному експлуатаційному стані

­Виконання бюджету за 2020 рік

Бюджет університету на 2020 рік, затверджений в сумі 1809,7 млн грн, виконано на 98,1%, причому план надходжень загального фонду виконано на 100,0 %, а план надходжень спеціального фонду – на 91,2 % через введення з 18 березня низки карантинних заходів.

Трансформація освітнього процесу в сучасних умовах. Зі звіту проректора з навчальної роботи Анатолія Мельниченка на засіданні Вченої ради 15 березня 2021 р.

У 2020 році наш університет зустрівся з низкою викликів, пов'язаних, передусім, з пандемією COVID-19. Це вимагало від нас внесення суттєвих змін у нашу роботу, зокрема переведення навчального процесу в дистанційний режим.

Скоординована професійна робота усіх ланок – запорука сталого розвитку університету. Зі звіту першого проректора  Юрія Якименка на Вченій раді 15 березня 2021 р.

Пріоритетним завданням діяльності університету в сьогоднішніх умовах, окрім забезпечення якісної конкурентоспроможної освіти, є формування мотивації до її отримання з обов'язковою інноваційною складовою та використанням сучасних форм і технологій навчання в поєднанні з науковими дослідженнями

Директор студмістечка Олександр Іщенко: "Студмістечко КПІ – життєздатна стала система"

же рік ми вчимося жити поряд з постійною небезпекою – підступним вірусом. В університеті серед інших завдань особлива увага приділяється безпеці проживання студентів у гуртожитках із дотриманням вимог відповідних законів, постанов та рекомендацій.

Розвиток освітнього середовища – базис всебічного зростання молоді. Зі звіту проректора з навчально-виховної роботи Наталії Семінської

Робота департаменту здійснювалася з урахуванням особливостей сьогодення, стратегії розвитку КПІ ім.Ігоря Сікорського та в тісній взаємодії зі студентством. Ми намагалися гнучко реагувати на потреби та очікування наших стейкхолдерів і створювали умови для підготовки конкурентоспроможного випускника

2020. Адаптувати передовий досвід університетів світу та виходити на лідерські позиції

Драматичні події 2020 року певною мірою ускладнили, але не призупинили розбудову міжнародної сфери університету відповідно до Стратегії його розвитку до 2025 року, а саме: бути в першій тисячі в світових рейтингах, досягти кількості 1500-1600 іноземних громадян на навчанні в КПІ, в 3-5 разів збільшити подачу кафедрами міжнародних проєктів.

Підписка на Звіт 2020