"Хто пасивно чекає – зрештою отримує очікуване, але тільки те, що залишилося після тих, хто діяв енергійно", – таке життєве кредо визначила для себе Альона Гришко, студентка 6-го курсу факультету соціології і права, стипендіатка Президента України. Нині вона працює над магістерською дисертацією на тему "Зміна бізнес-моделі управління під впливом процесів цифрової трансформації" під професійним керівництвом кандидата наук з державного управління, доцента Я.Ю.Цимбаленко.

За шість років студентського життя в одному з кращих ВНЗ України, Київський політехнічний став для неї дослідницькою базою для пошуку оптимальних варіантів вирішення нагальних проблем та утвердився як майже ідеально влаштований навчальний  заклад. І це не просто слова, адже КПІ ім. Ігоря Сікорського, на думку студентки, був, є і буде аlma mater з демократичною системою управління, відкритою платформою для досліджень та сильним викладацьким складом. Це ВНЗ із стійкою системою цінностей та повагою до студентів. "Ще на першому курсі до нас почали звертатися викладачі: "Шановні колеги!" – зазначає вона, – і з того часу КПІ ім. Ігоря Сікорського реалізує право студентів на академічну свободу".

Альона нагороджена дипломом Міжнародної академії рейтингових технологій і соціології "Золота Фортуна" та є призером Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Стратегічне управління" (2017 р.). А ще вона є активним учасником міжнародних і всеукраїнських науково-практичних конференцій, круглих столів та олімпіад.

Їй вдається поєднувати успішне навчання із науковими дослідженнями у сфері публічного управління та адміністрування. Вона є відповідальною та цілеспрямованою студенткою, займається громадською діяльністю, бере активну участь у студентському житті групи, курсу, факультету.

Кожен день Альона намагається максимально, до хвилини, використати з користю, адже: "План – це ніщо, планування – це все", – зізнається вона. Студентка займається спортом, цікавиться останніми тенденціями у світі наукових досліджень у сфері управління. Попри завантаженість, знаходить час і для спілкування з друзями, і для мандрівок.

"Хочу висловити найщиріші слова вдячності викладачам ФСП, зокрема кафедри теорії та практики управління, за наукову наснагу і підтримку, яка відчувалася протягом усього періоду навчання. Окрема подяка Яні Юріївні Цимбаленко – моєму науковому керівнику – Людині, яка допомагає втілювати мої ідеї з проблематики дослідження та спрямовує в предметній сфері наукового пізнання.  Знання, набуті в КПІ ім. Ігоря Сікорського, є ключем до успіху на все життя!"

Інф. ФСП