1 березня зі студентами та співробітниками КПІ ім. Ігоря Сікорського зустрілася тренер Агенції з розвитку міжнародного співробітництва Міністерства закордонних справ Ізраїлю (МАШАВ) і Міжнародного навчального центру «Кармель» ім. Голди Меїр (Ізраїль) Наталія Мазор.

Наталія Мазор має досвід співпраці з урядовими та приватними організаціями різних країн і спеціалізується на консалтингу для середнього та малого бізнесу в галузі підприємництва, маркетингу та нетворкінгу – мистецтві створювати та використовувати ефективні ділові зв’язки.

Зустріч було організовано за сприяння Посольства Ізраїлю в Україні, а представила Наталію Мазор київським політехнікам координатор Посольства Ірина Олійник. Звісно, участь в забезпеченні її проведення також узяв Українсько-Ізраїльський інформаційно-освітній центр КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Учасники зустрічі очікували на лекцію від досвідченого бізнес-тренера, але Наталія Мазор провела не лекцію, а надзвичайно цікавий та динамічний тренінг з нетворкінгу.

Серед учасників тренінгу, в якому вдало поєднувалися елементи лекції, ділової гри та живого спілкування, були студенти, викладачі й співробітники факультету менеджменту і маркетингу та факультету лінгвістики, а також деяких інших підрозділів університету.

На фото: учасники тренінгу з Наталією Мазор (крайня праворуч)

Дата події