16–18 листопада 2017 р. в Українському домі відбулася Міжнародна освітня виставка "Освіта та кар'єра – День студента 2017".

Виставку відкривали президент НАПН України В.Г.Кремень, Надзвичайний та Повноважний Посол Латвії в Україні пан Юріс Пойканс, Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні пані Ізабель Дюмон, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Кіпр в Україні пан Луїс Телемаху та інші запрошені гості.

Міжнародні освітні виставки "Освіта та кар'єра" відбуваються двічі на рік (квітень та листопад). Участь у них беруть вітчизняні та закордонні навчальні заклади, посольства іноземних держав, міжнародні представництва, консультаційні центри, підготовчі та мовні курси, освітні агенції тощо.

КПІ ім. Ігоря Сікорського отримав почесне Гран-прі в номінації "Міжнародне співробітництво в галузі освіти і науки" та почесне звання "Лідер міжнародної діяльності".

Співробітники ДНВР разом з представниками РТФ та ММІ поспілкувалися з абітурієнтами, відповіли на запитання та окреслили переваги здобування освіти в найбільшому технічному університеті України.

Інф. ДНВР

Дата події