Міжнародна конференція «Сприяючи економічному зростанню: Масштабування досвіду цифрової освіти у вищих навчальних закладах»

Українські жінки в Європі ставатимуть провідними спеціалістами в ІТ! У КПІ пройшла перша конференція в межах проєкту “Incubating Freedom for Ukraine”. Ціль заходу — реінтеграція українських громадян та вироблення стратегій для відновлення і розвитку людського капіталу України.

🏆 МОН оголошує конкурс наукових проєктів!

Цьогоріч конкурс наукових проєктів для закладів вищої освіти та наукових установ отримав кілька нововведень, які покликані ще більше інтегрувати Україну в глобальну наукову спільноту.

Для допомоги пораненим на фронті

24 вересня працівники Держспецзв’язку спільно з курсантами та викладачами ІССЗІ КПІ ім. Ігоря Сікорського здали більш ніж 80 літрів крові для допомоги пораненим на фронті військовослужбовцям.

Вітаємо переможців конкурсу на здобуття премій за кращі підручники, навчальні посібники та монографії у 2024 році

За рішенням Вченої ради Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" оголошено переможців конкурсу на здобуття премій КПІ ім. Ігоря Сікорського за кращі підручники, навчальні посібники та монографії у 2024 році.

🎥 Рекордний "PolyІTAN-1": 10 років на орбіті

10 років – строк чималий навіть у житті людини. Що вже там казати про унікальний зразок нової техніки, який безперервно працює вже понад 10 років – при тому, що його розробники навіть не сподівалися на те, що він зможе функціонувати більше року-двох.

Ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Анатолій Мельниченко про плани і головні цілі нової управлінської команди

Напередодні початку навчального року ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Анатолій Мельниченко, який влітку цього року змінив на цій посаді багаторічного очільника Київської політехніки Михайла Згуровського, зустрівся з головним редактором університетської газети, відповів на запитання редакції та розповів про плани і головні цілі нової управлінської команди нашого вишу.

Підписка на