Дорогі київські політехніки! Збігають останні дні 2021 року. Він був насичений радощами від здобутків і перемог, сумом від втрат і помилок, сподіванням на прихід гідного й безпечного життя.

У ці дні ми завершуємо останні цьогорічні справи, готуємо подарунки й добрі побажання рідним і близьким, піклуємося про святковий затишок у наших оселях.

Думками й надіями ми вже поринаємо в новий, 2022 рік і згадуємо рік, що залишається позаду. Попри все ще неподолані кризи та епідемії ми напружено працювали, навчалися, робили нові важливі справи.

Серед здобутків київських політехніків — понад чотири тисячі випущених фахівців, гідне поповнення когорти вчених: кандидатів і докторів наук, нових членів Національної академії наук України, лауреатів державної премії в галузі науки й техніки; низка сучасних навчально-дослідницьких центрів і лабораторій, новий студентський гуртожиток; численні перемоги наших учених, винахідників, студентів і митців на міжнародній та національній аренах.

Ми налагодили співпрацю з новими партнерами з різних куточків світу, збагатилися новим досвідом і новими друзями. Наш кампус став красивішим і зеленішим: з’явилися нові пам’ятники, сквери, закладено початок унікального парку для відпочинку людей.

Тож, сподіваюсь, новий рік буде насичений добрими справами, важливими здобутками, досягнутими цілями та справдженими надіями.

Нехай нинішні новорічні й різдвяні свята подарують віру, надію та любов! Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, людського щастя, добробуту і здійснення всіх ваших мрій у прийдешньому році!
Веселих новорічних і різдвяних свят, дорогі київські політехніки!

Ректор Михайло Згуровський

Дата події