Пам'яті Бориса Юрійовича Корніловича – колеги, вчителя і друга

орис Юрійович Корнілович – чл.-кор. НАН України, д.х.н., професор, завідувач кафедри хімічної технології кераміки та скла КПІ ім.Ігоря Сікорського (2005-2021), завідувач відділу екологічної хімії Інституту сорбції та проблем ендоекології НАН України (2008-2021), лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки 2017 р.

Молоді науковці КПІ – лауреати премії КМДА

Напередодні Міжнародного дня молоді Київський міський голова Віталій Кличко нагородив обдаровану й активну молодь Преміями Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці України – міста-героя Києва, а також Подяками за активну волонтерську діяльність під час війни.

Для дітей працівників КПІ відкрито Клуб сімейного дозвілля

До Києва повертаються його мешканці, які через збройну агресію рф виїжджали з дітьми зі столиці. Не дивно, що у місті визріла потреба у відновленні роботи дитячих садочків. Частина з них вже почала працювати, але їх поки що вкрай недостатньо.

Бібліотека без меж: нові виміри міжнародної співпраці

Традиційно міжнародна взаємодія має велике значення для бібліотеки КПІ: обмін досвідом з іноземними колегами є важливим фактором творення сучасної динамічної установи, що втілює актуальні тренди та задовольняє потреби своїх читачів.

КПІ та "блакитна економіка" Чорноморського регіону

18 серпня 2022 року представники КПІ ім. Ігоря Сікорського взяли участь у круглому столі під назвою "Можливості створення спільних підприємств компаніями України та Румунії для розвитку блакитного бізнесу в сфері морського транспорту", який проходив у віртуальному форматі.

Про біль і оптимізм на "Вій,ні"

Біля стендів фотовиставки "Вій,на" впіймав себе на думці, що її організаторам і авторам декількох десятків світлин вдалося головне: надати візуальні свідчення рашистської навали.