Доповідь голови профкому студентів Ігоря Степанюка за результатами виконання Колективного договору між адміністрацією університету та профкомом студентів за період з квітня 2021 р. по вересень 2022 р.

Шановні колеги, студенти, працівники і всі присутні!. Коли ми завершували звіт минулого року, то говорили, що наступний рік буде непростим.

Доповідь голови профкому Михайла Безуглого за результатами виконання Колективного договору КПІ ім. Ігоря Сікорського за період з квітня 2021 р. по вересень 2022 р.

Шановні делегати Конференції трудового колективу, працівники та здобувачі вищої освіти університету, запрошені!. Уперше в новітній історії КПІ ім. Ігоря Сікорського розпочинає навчальний рік в умовах війни.

Доповідь ректора КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайла Згуровського на сесії професорсько-викладацького складу університету і конференції трудового колективу 2022 року

Шановні учасники і гості сесії професорсько-викладацького складу університету та конференції трудового колективу! Дозвольте привітати вас з Днем Незалежності України та з 124-ою річницею від дня заснування КПІ.

Діяльність колективу університету в період війни: перші підсумки та завдання на перспективу

Цього року Конференція трудового колективу КПІ ім. Ігоря Сікорського вперше була поєднана зі щорічною сесією професорсько-викладацького складу університету, яка знаменує початок нового навчального року.

Новий навчальний рік у КПІ розпочато

Дорогі київські політехніки! Два роки тому ми вперше почали новий навчальний рік у порожніх авдиторіях під час пандемії COVID-19. Ми сподівалися, що востаннє зустрічаємо вересень у віконечках нескінченних зум-конференцій. Реальність виявилась іншою.