Вперед до мети. Іра Блажієвська, студентка ФМФ

З Ірою Блажієвською, студенткою ФМФ, можна говорити на будь-яку тему. Вона відмінниця навчання (отримує іменну стипендію ім. М. Кравчука), серйозно цікавиться математикою (зараз пише дипломну роботу і в майбутньому сподівається займатися наукою), а ще має безліч захоплень.

Дорогі визволителі, шановні ветерани Великої Вітчизняної війни! [2008]

У кожної держави, кожного народу є події і дати, які складають основу, базові точки їх історії, підґрунтя історичної пам’яті і національної гордості. Для нас, для прийдешніх поколінь, такою знаковою віхою була і вічно буде Перемога у Великій Вітчизняній війні.

Новини ТСОУ [До 63-ї річниці Великої Перемоги]

До 63-ї річниці Великої Перемоги над фашистськими загарбниками Товариство сприяння обороні України при НТУУ “КПІ” традиційно з квітня по травень проводить місячник, присвячений цій даті.

Перемога програмістів ФЕЛ

П’ята Міжнародна студентська олімпіада з навчальної дисципліни «Програмування мікропрограмних автоматів та мікроконтролерних систем» відбулася 11–13 квітня на базі кафедри комп’ютерних систем та мереж Хмельницького національного університету.

Естафета здоров’я у студмістечку [2008]

З 14 по 18 квітня в студмістечку пройшла “Естафета здоров’я”. У рамках заходу 17 квітня відбулася презентація соціальних проектів студентів НТУУ “КПІ”, направлених на пропаганду здорового способу життя.