Сьогодні Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» отримав почесну нагороду в конкурсі «Лідер інновацій в освіті» в рамках ХІ Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» та Х Міжнародної виставки освіти за кордоном World Edu. Почесну грамоту вручив представник Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Ростислав Павленко.

«Сьогоднішня нагорода означає, що КПІ – один з лідерів інноваційної освіти. Наші технічні розробки, які посідають перші місця на олімпіадах, всі інноваційні аспекти освіти в нашому університеті удостоїлись такої нагороди. Це звання засвідчує, що ми одні з перших, одні з найкращих!», – говорить Наталя Пожарська, начальниця відділу сприяння працевлаштування та професійного розвитку. Саме вона представляла КПІ на освітній виставці.

Такі нагороди у різних номінаціях – як загальних, так і тематичних – КПІ ім. Ігоря Сікорського отримує вже не вперше.

«Бренд КПІ знають усі. Наш університет дуже затребуваний, але ми хочемо якнайширше популяризувати технічну освіту загалом і КПІ зокрема. Наші факультети презентують на виставці свої досягнення абітурієнтам та школярам. Для нас інновації в освіті – це передовсім здобутки наших студентів. Вони беруть участь у міжнародних конкурсах, привозять нагороди. Втім найголовніше – вони на практиці застосовують свої знання, мають змогу презентувати свої розробки на широкий загал і працювати над їх реалізацією вже у співпраці з бізнес-компаніями, міжнародними науковими організаціями тощо», – розповідає пані Пожарська.

Упродовж виставки, що триватиме 22–24 жовтня, відбудуться конкурси з тематичних номінацій, в яких представники КПІ також братимуть участь. До участі у заході долучилися РТФ, ММІ, ФЕА, ФМФ, ІАТ, ТЕФ.

Довідково

Міжнародні виставки «Інноватика в сучасній освіті» та World Edu відбуваються щорічно. Участь у них беруть вітчизняні та закордонні навчальні заклади, посольства іноземних держав, міжнародні представництва, консультаційні центри, підготовчі та мовні курси, освітні агенції тощо. Організує та проводить виставку компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти та науки України, Національної академії педагогічних наук України.

На фото: учасники виставки, які представляють КПІ ім. Ігоря Сікорського, з дипломом та нагородою конкурсу «Лідер інновацій в освіті»

Дата події