Вітаємо! Стипендію Леонарда Ейлера присуджено студентові 6-го курсу Євгену Ніконенку.

Стипендія від Університету прикладних наук Гессена, Німеччина (THM) за проектом Leonhard Euler Program 2018/19 в рамках програми DAAD присуджена студентові 6-го курсу кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу Євгену Ніконенку.

Ця стипендія присуджується переможцю заочного конкурсу серед найкращих студентів 6-го курсу (власне, конкурс проводиться за 1 семестр до вступу на 6-й курс) на основі середнього балу всіх дисциплін (за період бакалаврату і перший семестр магістратури) та публікацій, зроблених студентом у фахових виданнях України та зарубіжних. Також документи можуть подати аспіранти, що навчаються на останньому курсі.

Стипендія покриває затрати на дослідження в рамках магістерської дисертації, а наприкінці 6-го курсу студент має провести місячне стажування, і як результат стажування – зробити публікацію за темою досліджень у науковому виданні та захиститися.

Через те, що стажування заплановане на кінець 2-го курсу магістратури, з нашої країни в конкурсі беруть участь лише магістри наукового спрямування.

Інф. ФЕА
Проф. О.С.Яндульський та О.Кузнецов вручають стипендію Є.Ніконеку