Студенти ІЕЕ відвідали лабораторію з випробування будівельних конструкцій

У листопаді 2018 року студенти 3-го і 4-го курсів Інституту енергозбереження та енергоменеджменту спеціальностей "Теплоенергетика" та "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" відвідали лабораторію будівельної теплотехніки та акустики Державного науково-дослідного інституту будівельн

Студентська науково-практична конференція на ФЛ "Визначні досягнення в науці та техніці"

Науково-практична конференція "Визначні досягнення в науці та техніці" для студентів технічних спеціальностей I-II курсів відбулась 14 листопада 2018 року на базі факультету лінгвістики.

Підсумки оздоровчого сезону 2018

Профком працівників на засіданні 25 жовтня, за доповіддю начальника відділу програм перспективного розвитку та голови профбюро ДПР С.А.Манзюка розглянув і обговорив підсумки оздоровчого сезону 2018 р.

Київ очима митців

Виставка, що відкрилася 4 грудня в Центрі культури і мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського, не залишить байдужим жодного глядача. Адже акварелі й графічні аркуші сорока художників і архітекторів, роботи яких експонуються на ній, присвячено Києву.

Підвищують якість зварювання різнорідних матеріалів

Серед проектів, представлених політехніками на Фестивалі інноваційних проектів "Sikorsky Challenge", увагу відвідувачів привернула робота, присвячена контактному точковому зварюванню. Така технологія широко застосовується в автомобілебудуванні, приладобудуванні та інших галузях.

Перемога РТФ

"Битва факультетів" – це змагання між факультетами, яке щорічно в листопаді проводить Студентська рада КПІ ім. Ігоря Сікорського, за звання найкращого факультету року. Конкурс проводиться з 2010 року і складається з трьох етапів: інтелектуального, спортивного та творчого.

Про ізраїльський хайтек і економічне диво Ізраїлю

23 листопада 2018 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася лекція "Ізраїльський хайтек з точки зору економіки". Для студентів та викладачів університету її прочитав Елі Урицький, бізнес-консультант, директор та співзасновник компанії U.I.M. (Urbis LTD International Marketing Company).

Студенти ФСП перемогли у фахових змаганнях

Колектив факультету соціології і права вітає студентку магістратури Марію Куляшу та випускника бакалаврату Юрія Мироненка з перемогою в Національних судових змаганнях з протидії корупції.