Волейбол, настільний теніс, футбол, бокс, водне поло, стрільба з лука, паверліфтинг, туризм і навіть регбі! Ці й багато інших видів спорту багато років активно культивуються в Київській політехніці.

Студентські спортивні команди — призери багатьох всеукраїнських і міжнародних змагань. Наші спортсмени — чемпіони світу. А щорічна загальноуніверситетська спартакіада багато років поспіль — одна з найочікуваніших подій серед студентів.

КПІ сказав «ні» нудним обов’язковим парам з фізичного виховання — КПІшники вибирають спортивні секції за своїми вподобаннями.

Наш студент Валерій Лобановський грав за збірну Київської політехніки. Регбі в Україні почалося в КПІ. І вже пів століття тут тренується 10-разова чемпіонка України — команда з регбі «Політехнік».

На засіданні Вченої ради Національний олімпійський комітет відзначив наш університет, назвавши зразковим середовищем для розвитку молодіжного спорту серед студентів.

Ректора КПІ Михайла Згуровського нагородили медаллю Олексія Бутовського і подарували його 4-томне видання.
Федерація регбі України презентувала пам’ятний м’яч для регбі.

За внесок у розвиток і популяризацію спорту грамоти отримали: Ю. Новацький, Д. Стефанович, В. Кондратюк, Н. Семінська, М. Ільченко.

Дата події