16–18 листопада 2023 року у Львові відбувся 3 Всеукраїнський антикорупційний муткорт (ВАМ 3.0), у якому змагалися 153 команди із закладів вищої освіти України.

Упродовж трьох днів учасники та учасниці відвідували фахові тренінги від представників антикорупційних органів та судів, а також проводили обшуки й брали участь у судових засіданнях. Більше про етапи, з яких складався муткорт, та хто оцінював знання і навички студентів – читайте на сайті НАБУ.

Приємно повідомити, що команда студентів факультету соціології і права НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського у складі Максименко Каріни Василівни, Железної Ольги Сергіївни, Андросович Кароліни Андріївни увійшла в ТОП-10 команд ВАМ 3.0. та посіла сьоме місце за результатами фінальної частини змагань. 👨‍🏫 Тренер команди — старший викладач КІГАП, кандидат юридичних наук Євген Дехтярьов.

Пишаємося результатами наших студентів та бажаємо їм плідної праці та успіхів у майбутньому!

Всеукраїнський антикорупційний муткорт організовано НАБУ, Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК, Вищий антикорупційний суд, Спеціалізована антикорупційна прокуратура, УКУ за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні у межах проєкту EU4Recovery за фінансової підтримки ЄС та за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI), провідної антикорупційної програми в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується МЗС Данії.

Дата події

НАЗК Офіс генпрокурора НАБУ



офіс доброчесності НАЗК