200 машин для військових. Як студент КПІ з командою забезпечує наших вояків автомобілями

Студент РТФ Сергій Мельников тепер волонтер. З початком війни зумів організувати роботу благодійного фонду для допомоги українським солдатам.

«Шок від війни швидко замінило усвідомлення, що треба допомагати армії», — розповідає Сергій.

Перший тиждень війни хлопець пережив з родиною, переховуючись у підвалі. Згодом вони виїхали у безпечне місце. Сергій одразу вирішив допомагати армії. «Кожен повинен робити те, що може, заради нашої перемоги», — пояснює він свою позицію. Спочатку спробував вступити в територіальну оборону, але туди приймали лише чоловіків з необхідним досвідом.

Відтак уже два місяці, як Сергій Мельников допомагає переганяти з-за кордону автомобілі для української армії. Хлопець особисто за кермом від кордону перевозив машини для різних підрозділів. Спершу працював волонтером. Тепер створив благодійний фонд way.to.ukraine. Головна мета його діяльності — рівномірний розподіл автомобілів для потреб військових.

«Йде активна фаза війни, і нам катастрофічно не вистачає транспорту, зокрема надійних машин з високою прохідністю», — говорить Сергій.

Транспортні засоби тепер доправляють за заявками туди, де їх найбільше потребують.

Головна мета фонду — закупити якнайбільше автомобілів і забезпечити ними якомога більшу кількість бойових підрозділів. Чергова партія з п’яти позашляховиків уже готова до придбання і завезення в Україну.

💭 Докладніше про благодійну діяльність студента РТФ КПІ Сергія Мельникова — на сторінках у соцмережах.
🔹 https://www.facebook.com/sergik.melnykov
🔹 https://www.instagram.com/m_e_l_n_y_k_o_v/
🔹 https://www.instagram.com/way.to.ukraine/

Дата події