На жаль, недоброзичливці КПІ вдаються до вкрай недобросовісних методів, поширюючи відверто неправдиву, фейкову інформацію. Чергова брудна інсинуація стосується панно на стіні 18-го корпусу. Буцімто його збираються знести. Ця вигадка не має під собою жодних підстав. Адже монументальна робота відомого художника, філософа і першого українського перформера Федора Тетянича є для нас цінністю. У 1970-х роках чимало тодішніх КПІшників брали участь у встановленні панно. Втім нині воно потребує реставрації. Адміністрація розташованого у 18-му корпусі факультету інформатики та обчислювальної техніки спільно з дружиною художника Анною Тетянич шукають спеціалістів, які взялися б за його відновлення. 

Коментує декан факультету Сергій Теленик:

«Панно в незадовільному стані. Окремі кріплення втратили форму, ослабли й становлять загрозу для людей, бо частини можуть відвалитися в будь-який момент. Є металеві конструкції, які потрібно замінити, і є мозаїка, яку можуть відновити лише спеціалісти. Тільки-но ми знайдемо фахівців – одразу ж розпочнемо роботи».

Щодо ремонту стін, який наробив так багато галасу: відбувається утеплення лише трьох частин будівлі. Ту стіну, на якій розташоване панно, до початку реставраційних робіт не утеплюватимуть.

Пресслужба КПІ ім. Ігоря Сікорського

Дата події