Студенти кафедри фізики металів Легеза Роман і Бесєдін Ігор в складі авторів старт-ап проекту "Fluid Technology…" зайняли перше місце в конкурсі «ZERNO challenge 2019» в рамках Національних змагань «ENACTUS UKRAINE СЕЗОНУ 2018-2019».

Приз за перше місце – 3000€ !

Тепер за умовами конкурсу, наші студенти мають представляти Україну на міжнародному рівні – на всесвітньому конкурсі старт-ап проектів «Innovation Race for Sustainability» в Німеччині (Франкфурті), наприкінці липня 2019 року (https://enactus.org.ua/nc2019).

1. Національні змагання. «ENACTUS UKRAINE СЕЗОНУ 2018-2019» проходили за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

В них взяли участь:

  • 250 cтудентів (команди Enactus, які представлять результати своїх соціально-підприємницьких проектів, та студенти-активісти, які жадають нових знань і випробують свої сили прямо на хакатоні соціальних проектів);
  • 80 представників бізнесу (керівники компаній, які є впливовою групою лідерів бізнесу з різних сфер діяльності, представники компаній із PR, CSR, HR напрямів).

НАЦІОНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ «ENACTUS UKRAINE СЕЗОНУ 
2018-2019» – ЦЕ:

  • 40 соціально-підприємницьких проектів;
  • 20 ВНЗ України;
  • 17 Глобальних Цілей ООН.

2. Нижче наводиться інформація про старт-ап проект "Fluid Technology…" та склад команди його авторів – FLAZteam.

Серед координаторів команди проекту – доцент кафедри фізики металів Інженерно-фізичного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського Демченко Л.Д.

Проект виконаний спільно із співробітниками НАН України (керівник-координатор від НАН України – к.ф.-м.н. А.М. Титенко).

Але спочатку в КПІ було розроблено старт-ап проект для участі у Всеукраїнському фестивалі "Sikorsky Challenge" (осінь 2017 і осінь 2018) і тоді той проект переміг (підписали з інвестором – Фондом науково-технічного розвитку імені академіка В.С. Михалевича – меморандум про інвестування в проект і підтримку з боку інвестора).

При підготовці старт-ап проекту для конкурсу ZERNO CHALLENGE 2019 доц. Л.Д. Демченко безпосередньо керувала в КПІ студентами.

Дата події