У Центрі культури та мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського 14 травня 2019 року відбувся довгоочікуваний фінал студентського конкурсу краси та інтелекту, у якому найчарівніші дівчата університету змагалися за титул "Королева КПІ 2019".

Це масштабне шоу проводиться в КПІ щороку. На ньому дівчата мають можливість представити свій факультет та позмагатися за корону, яка є втіленням ніжності, краси та інтелекту найкращого університету країни. Так і цього разу на подіумі зійшлися 17 найчарівніших претенденток, які вже здобули титули "Міс факультету".

Свято тривало близько трьох годин. Упродовж цього часу учасниці виявляли свої знання, демонстрували власний стиль і підкорювали серця журі та глядачів. Інтелектуальні конкурси, дефіле, виступи творчих колективів, драйвовий гумор ведучих, приємна атмосфера заходу, яскрава церемонія нагородження переможниць – усе це зробило його незабутнім для всіх учасників та глядачів.

Ну, а Королевою КПІ 2019 року стала студентка РТФ Ірина Мосьондз.

Титул Віце-королеви здобула студентка ФЕА Дар'я Троян – вона посіла друге місце.
У номінації "Міс глядацьких симпатій" перемогла Анастасія Сєдла (з ІСЗЗІ), "Міс Інтернет" – Поліна Білозорович (ІПСА), "Міс Артистичність" – Раміла Гулієва (ФІОТ), "Міс Образ" – Анастасія Кузьменко (ФЛ), а титул "Міс Дружба" отримала Катерина Андрієвська з ФБТ.

Іван Буділов

Дата події