Вельмишановна Левіто Марківно! Від імені колективу викладачів, наукових працівників, студентів і співробітників Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" і від себе особисто щиро вітаю Вас зі 100-річним ювілеєм! 

На Вашому життєвому шляху було безліч важких випробувань, що вплинули на становлення особистості та Вашу долю.

У Вашій пам'яті назавжди будуть ті часи, коли Ви, зовсім юною дівчиною, прийшли до Київського індустріального інституту (нині – Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського), де Ви зустріли свою любов на все життя і після успішного закінчення інституту в 1941 році отримали путівку як висококваліфікований спеціаліст.

Ви пережили нелегкі роки, коли у світі відбувалися події, що змінили призначення багатьох людей і народів – Україна і Ви знаходилися у центрі цих подій.

Трудову діяльність Ви розпочали на Горьківському автомобільному заводі, наближаючи своєю самовідданою працею перемогу.

У суворі повоєнні роки Ви займалися плідною науково-дослідницькою діяльністю в системі Академії наук СРСР.

Минули роки… Ви і зараз підтримуєте відносини зі своєю альма-матер, незважаючи на те, що з примхи долі Ви – на іншому континенті, у Сполучених Штатах Америки. Проте, перебуваючи в США, Ви завжди пам'ятали Україну, рідний КПІ та бажали їм процвітання!

У день визначного ювілею прийміть від альма- матір побажання міцного здоров'я, благополуччя Вам і Вашим рідним, радості, щастя і довгих років життя!

Зі щирою повагою,

М.З. Згуровський, ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України