17 березня 2018 року відбувся другий (очний) тур Всеукраїнської олімпіади з математики КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Показники цьогорічної олімпіади були значно вищими, ніж попередньої, як за кількістю, так і за географією учасників. Цього року на олімпіаду зареєструвались приблизно 600 школярів. Перший (заочний) тур успішно подолали 350 учасників, але через негоду не всі з них у день проведення очного туру дісталися 7-го корпусу КПІ.

Участь в олімпіаді приймали не лише школярі Києва та Київської області, але й учні з Дніпра, Маріуполя, Рівного, Кривого Рогу, Вінниці, Полтави, Хмельницького, Чернігова, Сєвєродонецька та багатьох інших міст та сіл України.

Можна з впевненістю стверджувати, що математична олімпіада для абітурієнтів стала найголовнішою подією весни для тих українських школярів, які планують вчитися у провідному університеті України, КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Призерам очного туру олімпіади, які в 2018 році поступають до КПІ ім. Ігоря Сікорського, нараховують додаткові бали до сертифікату ЗНО з математики (перелік спеціальностей, для яких діє це положення, зазначено у Додатку 2 до Умов прийому до ВНЗ в 2018 році).

Разом з викладачами кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей, активну участь у проведенні очного туру приймали студенти фізико-математичного факультету. Найактивніші студенти отримали подяки від факультету.
Попередні результати очного туру олімпіади опубліковано на сайті http://matan.kpi.ua/uk/vstup2018-olimpiada-results2-pre.html

Детальніше про олімпіаду http://matan.kpi.ua/uk/vstup-olimpiada.html

 Всеукраїнська олімпіада з математики для абітурієнтів КПІ ім. Ігоря Сікорського

[другий тур 17.03.2018] Всеукраїнська олімпіада з математики для абітурієнтів КПІ ім. Ігоря Сікорського
Первинні вкладки

Перегляд(активна вкладка) Редагувати Відстежити Перекласти

Вт, 16/01/2018 - 15:57 — kpi
Всеукраїнська олімпіада з математики

З метою професійної орієнтації та залучення найкращих випускників шкіл України до вступу до Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” наказом ректора оголошено проведення Всеукраїнської олімпіади з математики для абітурієнтів.

Переможцям олімпіади, які в 2018 році поступають до КПІ ім. Ігоря Сікорського, нараховуватимуться додаткові бали до сертифікату ЗНО з математики (перелік спеціальностей, для яких діє це положення, зазначено у Додатку 2 до Умов прийому до ВНЗ в 2018 році).

Олімпіада проходить у два тури:

•11.02.2018 р. - перший (заочний) тур
•17.03.2018 р. - другий (очний) тур

Для участі в Олімпіаді необхідно до 07.02.2018 зареєструватись на участь в заочному турі. Детальніше: http://matan.kpi.ua/uk/vstup-olimpiada.html

Дата події