З метою популяризації спорту та здорового способу життя 18 квітня 2018 року відбулися змагання з шейпінгу за програмою Спартакіади КПІ ім. Ігоря Сікорського. У них взяли участь понад 50 учасників з ФБМІ, ФМФ, ФЛ, ФММ, ФЕЛ, ФІОТ, ВПІ, ІПСА,ФБТ, ФЕА, ФПМ, ТЕФ, у тому числі дві змішані команди – хлопці та дівчата.

Змагання проходили у двох видах програми: вільній та обов'язковій. Виступи учасників змагань були цікавими, яскравими та видовищними.

У сольних виступах I місце здобула студентка ВПІ Юлія Гарбар, гр. СЕ-71 (9,1 бала); II місце – студентка ІПСА Софія Лупаненко, гр. КА-66 (8,8 бала), III місце посіла студентка ФПМ Надія Чумак, гр. КП-61(8,4 бала).

Юля Штенда та Артур Марунчак (ФЕЛ)У парних виступах I місце здобула команда ФЕА – Ольга Юдіна, Олександра Толкачова, гр. ЕД-71 (8,1 бала), II місце команда ФММ: Дар'я Подлєсна, Поліна Пащенко, гр. УВ-71 (7,7 бала), III місце – команда ФЕА: Марина Коломієць, Дарина Петруніна, гр. ЕК-71 (7,65 бала).

У командних виступах за участю 3-7 осіб перше місце виборола команда ТЕФ: Олена Ковальчук, Уляна Жураховська, Надія Вахромова, гр. ТІ-71 з результатом 7,1 бала; друге місце – команда ФІОТ і ФПМ у складі: Анна Майстренко, Анна Кучерова, Дар'я Котова, Наталія Кучерук (6,3 бала), третє – команда ФМФ: Лідія Лихолат, Марія Родіна, Алла Ліпська (гр. ОМ-71; 6,1 бала).

Переможці змагань були нагороджені грамотами та квітами.

Вітаємо переможців та учасників змагань і висловлюємо подяку викладачам кафедри фізичного виховання та студентам з відділень шейпінгу і спортивної гімнастики за допомогу в проведенні та суддівстві змагань.

Інф. кафедри фізичного виховання
На фото: Ю. Борзило, Я. Загоруй, Д. Корсак, У. Краснюк, І. Меір, О. Сиротюк, Н. Шатковська (ВПІ)

Дата події