У день відкриття IX Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» та VI Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів «World Edu» 24 жовтня Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» отримав нагороду в номінації «Якість освіти» й почесне звання «Лідер інновацій в освіті».

На церемонії відкриття виставок диплом і кришталеву відзнаку вручив проректору КПІ імені Ігоря Сікорського Петру Киричку президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремінь.

Нагороди виставки «Інноватика в сучасній освіті» Київська політехніка отримує не вперше, але це не зменшує їхньої значущості – лише підкреслює те, що успіх є невипадковим і що інноваційна робота в університеті проводиться системно.

Міжнародні виставки «Інноватика в сучасній освіті» та «World Edu» відбуваються щорічно. Участь у них беруть вітчизняні та закордонні навчальні заклади, посольства іноземних держав, міжнародні представництва, консультаційні центри, підготовчі та мовні курси, освітні агенції тощо. Серед них – і КПІ імені Ігоря Сікорського. Біля його стенду постійно юрмляться люди. Буклети та інші друковані матеріали університету користуються великим попитом, що, до слова, наочно демонструє тенденцію до поступового відновлення популярності інженерних спеціальностей серед майбутніх абітурієнтів.

Виставки розгорнуто в Київському палаці дітей та юнацтва. Працюватимуть вони до 26 жовтня.

Дата події