Підсумки рейтингування науково-педагогічних працівників у 2016/2017 н.р.

19 жовтня 2017 р. відбулося засідання Методичної ради КПІ ім. Ігоря Сікорського, на якому було розглянуто і затверджено підсумки рейтингування науково-педагогічних працівників (НПП) університету у 2016/2017 навчальному році.

Про Голодомор очима журналістки Ріа Клайман

17 жовтня 2017 року в залі засідань Вченої ради з ініціативи кафедри історії ФСП відбулася лекція відомого історика, виконувача обов'язків керівника Канадійського інституту українських студій при Альбертському університеті Ярослава-Ігоря Балана "Ріа Клайман: забутий свідок Голодомору 1932–1933".

Юрію Степановичу Синєкопу – 80!

31 жовтня 2017 р. виповнилося 80 років професору Юрію Степановичу Синєкопу. Всі його наукові, педагогічні, управлінські досягнення нерозривно пов'язані з Київським політехнічним інститутом. Він закінчив КПІ в 1964 р., захистив кандидатську дисертацію в 1973 р. Почав працювати в КПІ з 1963 р.

Перспективний студент ФЕА

Серед студентів-переможців всеукраїнських предметних олімпіад та конкурсів, що крокували площею Знань на День першокурсника, був і шестикурсник ФЕА Андрій Рандюк – здібний перспективний студент кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу (АЕМС та ЕП).

Валерію Івановичу Дешку – 70!

22 вересня 2017 року завідувач кафедри теплотехніки та енергозбереження ІЕЕ Валерій Іванович Дешко святкував свій ювілей. Все життя цієї видатної людини, науковця і талановитого педагога пов'язано з Київським політехнічним інститутом.

MeetUp - Українсько-німецькі зустрічі з молоддю: враження учасників

Цього навчального року нашій об'єднаній групі з п'ятьох студентів Спільного українсько-німецького факультету машинобудування (СУНФМ) Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря  Сікорського" та п'ятьох студентів Чорноморського національного уні

За підтримки компанії "Костал Україна"

18 жовтня 2017 року на кафедрі хімічного, полімерного та силікатного машинобудування (ХПСМ) інженерно-хімічного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося відкриття навчальної аудиторії, обладнаної за підтримки ТОВ "Костал Україна" – дочірнього підприємства компанії KOSTAL GROUP.

Дебют першокурсників на сцені ЦКМ

Цієї осені першокурсники "дебютували" на сцені ЦКМ 19 жовтня. "Дебют першокурсника" – це щорічний захід КПІ ім. Ігоря Сікорського, покликаний пробудити та виявити творчі здібності першокурсників.

Олег Скрипка: "Вірю в Україну"

На творчу зустріч з випускником Київського політехнічного, відомим рок-музикантом Олегом Скрипкою 25 жовтня в залі НТБ зібрались численні шанувальники. Гість щиро і вільно спілкувався зі слухачами – студентами та співробітниками КПІ ім. Ігоря Сікорського.