Щорічна міжнародна спеціалізована виставка "Освіта та кар'єра – 2015" відбулася 16–18 квітня 2015 р. у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім". Наш університет представив розгорнуту експозицію, підготовлену робочою групою департаменту навчально-виховної роботи на чолі з керівником проекту Н.М.Пожарською та завідувачем кафедри наукових, аналітичних та екологічних приладів і систем (НАЕПС) д.т.н., професором В.А.Порєвим.

Відвідувачі виставки, яких за три дні було близько 10 тисяч, активно цікавилися науковою та освітянською діяльністю НТУУ "КПІ", переліком спеціальностей та загалом інформацією про факультети/інститути, умовами вступу і, звісно ж, перспективою працевлаштування. Вони отримали розгорнуті, професійні та вичерпні відповіді від представників університету, що свідчило про відкритість і доступність інформації та налаштовувало на конструктивний діалог. Гості щиро дякували політехнікам за корисну інформацію та неоціненні поради щодо вибору фаху.

Експозицію НТУУ "КПІ" гармонійно доповнила телевізійна інформаційно-вимірювальна система, розроблена на кафедрі НАЕПС, що додала експозиції своєрідної інноваційної вишуканості. Ця розробка є особливою в телевізійній пірометрії та має технічні переваги порівняно з іншими системами. Вона була використана в розробці науково-технологічних основ одержання унікальних матеріалів у космосі та створення спеціалізованої технологічної апаратури.

НТУУ "КПІ" за результатами виставки було відзначено дипломом Міністерства освіти і науки України, а кафедра НАЕПС – подякою від керівництва університету.

Сергій Кущовий, аспірант ПБФ
На фото: С.М. Кущовий , аспірант кафедри НАЕПС, знайомить учасників виставки з експозицією

Дата події