Дашковський Олександр Анастасійович. Вітаємо із ювілеєм

Олександр Анастасійович Дашковський – директор Всеукраїнського науково-дослідного інституту аналітичного приладобудування, голова правління акціонерного товариства "Украналіт", фундатор кафедри наукового та аналітичного приладобудування ПБФ – святкує свій ювілей.  

КПІ на виставці "Освіта та кар'єра"

Щорічна міжнародна спеціалізована виставка "Освіта та кар'єра – 2015" відбулася 16–18 квітня 2015 р. у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім".

Радіаційна варта кафедри НАЕПС

У квітні цього року Чорнобиль знову нагадав про себе лісовими пожежами, причиною яких є необережне поводження з вогнем тамтешніх мешканців та приїжджих. Планові роботи з утилізації лісового сухостою проводяться постійно, зокрема і на кошти спонсорів.

Четверта Всеукраїнська конференція молодих учених з математики та фізики

Четверта Всеукраїнська конференція молодих учених з математики та фізики, засновниками та незмінними організаторами якої є НТУУ "КПІ", НПУ ім. М.П.Драгоманова та НаУКМА, відбулася 23–24 квітня 2015 р. на базі ФМФ.

Олімпіада з англійської мови 2015

НТУУ "КПІ" як центр освітянських ініціатив, наукової думки та згуртованості талановитої молоді у черговий раз підтвердив свою репутацію і продемонстрував неперевершеність київських політехніків.