14 жовтня 2010 року в ЦКМ «КПІ» відбулася звітно-виборча конференція Студентської ради НТУУ «КПІ», на якій діючий голова СР «КПІ» 2009-2010 рр. Олег Десятов звітував перед делегатами та представниками інших студентських органів самоврядування, також було обрано голову на наступний рік.

На посаду голови СР «КПІ» претендували троє, а саме: Олег Десятов – діючий голова, Микола Масник – голова СР ІЕЕ та Олексій Скачок – заступник голови профкому студентів НТУУ «КПІ». За планом конференції, першим пунктом значився звіт О.М. Десятова про функціонування СР під його керівництвом. Делегати визнали його роботу задовільною абсолютною більшістю голосів. У президії конференції були: Анатолій Ігнатович – президент Національного студентського союзу України, Георгій Бліадзе – президент Студентського парламенту Сухумського Національного університету, Марина Мазур – голова студентської ради студмістечка. Представниками адміністративного органу були: Геннадій Борисович Варламов – проректор з навчально-виховної роботи та Ростислав Іванович Пашов – начальник відділу організації роботи зі студентами.

Після звіту Олега Десятова ведучий оголосив про зміни в голосуванні: претендент на місце голови СР НТУУ «КПІ» Микола Масник зняв свою кандидатуру, про що повідомив делегатам Ілля Кубасов.

Зі своєю передвиборчою промовою виступили Олексій Скачок та Олег Десятов, після чого делегати проголосували за голову Студради університету. Організація заходу була на високому рівні, лічильна комісія підрахувала та оголосила результати відразу. З різницею у 85 голосів переміг Олег Десятов!

Вітаємо новообраного голову Студентської ради НТУУ «КПІ»!!!

Інф. Студентської ради НТУУ «КПІ»

Дата події