Співпрацюємо з Університетом Міссурі

22 жовтня 2010 року НТУУ «КПІ» відвідав професор Університету Міссурі (США) В.Лихолєтов (на фото) з метою ознайомлення з НТУУ «КПІ», обговорення питань мобільності студентів та програми «Подвійний диплом», підписання Меморандуму про співпрацю між НТУУ «КПІ» та Університетом Міссурі.

Візит посла Аргентини Ліли Ролдан Васкес де Муан

22 жовтня 2010 року НТУУ «КПІ» відвідала делегація Посольства Аргентинської Республіки в Україні у складі Надзвичайного і Повноважного Посла Ліли Ролдан Васкес де Муан та міністра Посольства Марти Лус Гонсалес Ньєвес.

Звітно-виборча конференція Студентської ради НТУУ «КПІ»: 14.10.10

14 жовтня 2010 року в ЦКМ «КПІ» відбулася звітно-виборча конференція Студентської ради НТУУ «КПІ», на якій діючий голова СР «КПІ» 2009-2010 рр. Олег Десятов звітував перед делегатами та представниками інших студентських органів самоврядування, також було обрано голову на наступний рік.

Звітно-виборча конференція студентів та аспірантів студмістечка НТУУ «КПІ»: 13.10.10

13 жовтня відбулась звітно-виборча конференція студентів та аспірантів студмістечка НТУУ «КПІ». На конференцію з’явилося 142 делегати від усіх гуртожитків студмістечка. Також у роботі конференції взяли участь заступники директора студмістечка В.Л.Ходаківський та Г.Л.Гончарук, начальник відділу організації роботи зі студентами Р.І.Пашов, голова профспілкового комітету студентів А.Гаврушкевич та голова студради НТУУ «КПІ» О.Десятов. Основним питанням порядку денного стояло обрання нового голови студради студмістечка.

Олегу Григоровичу Зубрію – 70!

2 листопада виповнилося 70 років талановитому педагогу, вченому та організатору, кандидату технічних наук, доценту Олегу Григоровичу Зубрію – людині, яка є одним з найавторитетніших фахівців кафедри машин та апаратів хімічних і нафтопереробних виробництв інженерно-хімічного факультету.

Робота кураторів очима студентів

Для того щоб університет виконував не лише функцію транслятора знань, а також здійснював свою виховну роль, формував у студентів їх ціннісні орієнтири, сумлінне ставлення до навчання та праці, сприяв подальшій професійній орієнтації, потрібна постійна індивідуальна робота зі студентами.

День антивірусної безпеки 7 жовтня 2010 р.

7 жовтня 2010 р. наш університет уже втретє відвідали фахівці з антивірусної школи Лабораторії Касперського (Москва), які провели семінар з антивірусної безпеки. Почався захід з представлення учасників семінару.

Зустріч в університеті DeNayer

У 2009 році в рамках програми TEMPUS було розпочато проект CRIST – “Реформування освітніх програм у галузі космічних технологій”.

Нотатки на полях однієї книги

Україна нині – це зона тотальної і густої біди. Єдине, що в неї вже є – це незалежна держава. Незалежна у тому одному-єдиному сенсі, що від неї майже нічого не залежить всередині країни і абсолютно нічого – за її межами.