📌 Вступай до КПІ на контракт — і матимеш унікальну можливість отримати додаткову фінансову підтримку від держави.

Бакалаври й магістри денного та дуального навчання можуть отримати від 15 до 25 тисяч гривень на рік. Уряд України запроваджує нову програму державних грантів для вступників на контракт.

📎 Гранти надаватимуться абітурієнтам, які набрали не менш як 150 балів з НМТ або ЗНО з двох предметів — для першого рівня гранту — та 170 балів — для другого рівня. Розмір гранту буде коригуватися з урахуванням коефіцієнта спеціальності, що варіюється від 1,0 до 1,5 залежно від обраного напряму.

📃 Київська політехніка пропонує близько 30 спеціальностей з найвищим коефіцієнтом у межах державної грантової програми. Адже більшість КПІшних спеціальностей мають особливу підтримку держави, бо покликані навчати спеціалістів, необхідних для відбудови нашої держави — фахівців з медичних, інженерних, хімічних та інформаційних технологій.

⚙️ Студенти першокурсники з 5 вересня по 31 жовтня мають подати заявку через електронний кабінет вступника і підтвердити свої наміри навчатися за обраною спеціальністю. Грантові кошти перераховуватимуться на особистий банківський рахунок студента і можуть використовуватися виключно для оплати навчання.

Якісна освіта в КПІ стала ще доступнішою. Встигни подати документи до 8 серпня 2024 року!

Дата події