Elsevier надає безкоштовний доступ до своїх дослідницьких інструментів, баз даних, освітніх платформ для полегшення роботи науковців у цей складний період.

Створено Resource Centre, де українські науковці та студенти можуть зареєструватись, щоб отримати доступ до таких продуктів Elsevier як ScienceDirect, Scopus, Researcher Discovery, Researcher Academy і Mendeley.

Фахівці Бібліотеки КПІ підготували інструкцію для налаштування безкоштовного доступу.

Детальнішу інформацію про доступні ресурси, вхід на платформи а також короткі інструкції по роботі з ними можна отримати, відвідавши сторінку Resource Centre.

Компанія пропонує можливість безоплатно публікувати результати наукових досліджень у своїх виданнях «золотого» відкритого доступу. Важливо, щоб відповідальний автор був працівником української установи (мав українську афіліацію). 100 %-ва знижка застосовується автоматично, про що компанія повідомить автора у процесі опрацювання поданого рукопису.

Можливість безоплатної публікації не скасовує високих вимог до якості наукових результатів, що подаються до публікації, та ретельного процесу їхнього розгляду рецензентами.

З будь-якими запитаннями завжди можна звернутися в службу підтримки Elsevier agreementactivation@elsevier.com 

При виникненні питань звертайтесь, будь ласка, до Центру інформаційної підтримки освіти та досліджень Бібліотеки КПІ (4 поверх, зала 4.4, science@library.kpi.ua)

Дата події