Дорогі київські політехніки! Сьогодні , як і щороку у третю суботу травня, ми відзначаємо особливу для нас дату — День науки.

Сучасний світ – це безперервні наукові досягнення й постійний розвиток технологій. Тому для того, щоб залишатися на вістрі цивілізаційного прогресу, необхідно забезпечити зростання наукової галузі, яке, своєю чергою, неможливе без підготовки кваліфікованих кадрів, здатних не лише працювати із сучасними технологіями, а й пропонувати власні шляхи розв'язання нових проблем.

Для нашого університету з його славними традиціями й потужними науковими школами це особливо важливо. КПІ ім. Ігоря Сікорського в системі української  освіти та науки посідає чільне місце. В багатьох галузях — це місце безумовного лідера. Цим ми завдячуємо не лише нашим видатним попередникам, а й нинішнім науково-педагогічним працівникам, дослідникам, докторантам, аспірантам і студентам, які гідно несуть звання київських політехніків. Тож кожному з вас, шановні колеги, я бажаю успіхів на нелегкому, але такому важливому шляху наукових пошуків і знахідок. Нехай ніколи не зраджує вас жага до нових знань, нехай завжди супроводжує натхнення. Міцного здоров'я вам, життєвої енергії та нових досягнень в улюбленій справі!
 
З Днем науки вас, дорогі друзі!
Ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Згуровський

Дата події