22 жовтня 2020 року на 83-му році життя пішла з життя завідувачка кафедри теорії, практики та перекладу англійської мови факультету лінгвістики докторка філологічних наук професорка Ніна Григорівна Іщенко.

Ніна Григорівна понад 45 років невтомно працювала у царині філології, залучаючи до лав наукової школи учнів та послідовників, а останні 12 років присвятила КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Професорка має 100 публікацій, зокрема підручники й монографії, рецензії на підручники, відгуки на автореферати, дисертації та опонування дисертацій. За рішенням вченої ради Київського державного лінгвістичного університету Ніні Григорівні надано звання «Заслужений доцент університету», про що є запис у Книзі пошани. Вона має почесне звання «Заслужений працівник народної освіти України», двічі нагороджена нагрудним знаком «Відмінник народної освіти», почесними грамотами Міністерства освіти і науки України.

Спільнота КПІ ім. Ігоря Сікорського висловлює щирі співчуття родині Ніни Григорівні – людини великого серця і нескінченної творчої енергії.

Дата події