Унікальний реабілітаційний комплекс від аспіранта ФБМІ - система дистанційної реабілітації «Основа»

Сучасна система дистанційної реабілітації з використанням багатофункціонального тренажера "Основа" зі зворотним біологічним зв'язком дає змогу професійно реабілітувати пацієнтів у зручному для них місці та комплексно розвивати м'язову моторику в дітей з ДЦП, постінсультних хворих, людей з травмами спинного та головного мозку, в постраждалих від війни.

Молода дослідниця Ганна Дорожинська: "Наука завжди була і буде рушієм прогресу"

Департамент молоді та спорту КМДА розпочав прийом документів номінантів на присудження Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2024 році.

На згадку про перший з'їзд Народного руху України

Відкриттю біля входу до Центру культури та мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського меморіальної дошки, присвяченої Першому з’їзду Народного руху України (НРУ), не завадили повітряні тривоги, що лунали у Києві.

Проректор С.І.Сидоренко про міжнародну діяльність університету в 2023 році та завдання з її подальшого розвитку

15 січня відбулося перше в цьому році засідання Вченої ради КПІ. На ньому розпочато традиційний цикл заслуховування звітів проректорів за напрямами про роботу підпорядкованих їм структур упродовж минулого року.

Дитячий різдвяний турнір з футзалу 2024

5 січня в спорткомплексі ЦФВС "Політехнік" відбувся ще й дитячий різдвяний турнір з футзалу. В ньому взяли участь 6 команд: "ДЮСШ-25-1", "ДЮСШ-25-2", "Темп-1", "Темп-2", "ФЕМЕЛІ" та "Динамо".

Традиційний футзальний турнір серед дорослих

29 грудня вже минулого року в спорткомплексі ЦФВС "Політехнік" відбувся Всеукраїнський благодійний різдвяний турнір з футзалу на підтримку ЗСУ. Організувала його спортивно-масова комісія Профкому КПІ.

КПІ приєднався до Української енергетичної ініціативи

Відповідно до рамкової декларації про співпрацю Навчально-науковий інститут енергозбереження та енергоменеджменту Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" приєднався до Української енергетичної ініціативи.