Грант НАТО професору радіотехнічного факультету В.І.Найденку

Професор РТФ В.Найденко у партнерстві з професором канадського Університету МакМастер Н.Ніколовою отримали грант НАТО за програмою "Наука заради миру і безпеки" на розробку прототипу компактної портативної системи попередження і протидії при виявленні на тілі особи прихованої зброї.

Створення конкурентоспроможної системи освіти – вимога часу

Наш університет традиційно є лідером вітчизняних та міжнародних рейтингів серед технічних ВНЗ. Але щоб залучити необхідну кількість першокурсників, якість і методи підготовки мають відповідати вимогам сьогодення. Репродуктивна система навчання неухильно поступається інтерактивній.

"Книжковий вернісаж" від Видавничо-поліграфічного інституту

11 березня 2016 року в залах "Брами Заборовського" Софії Київської відкрився світ чарівних ілюстрацій під назвою "Книжковий вернісаж". Це перший мистецький та освітній проект за участю студентів кафедри графіки Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ "КПІ", що вийшов за межі нашої альма-матер.

Олімпіада з теоретичної механіки 2016

2 березня 2016 р. відбулася олімпіада з теоретичної механіки серед студентів нашого університету. В ній взяли участь 45 студентів – представники шести факультетів та інститутів: ФАКС, ММІ, ІХФ, ПБФ, ТЕФ та ІЕЕ.

Акція "KPI-Green"

Студентська рада студмістечка разом із дирекцією НТУУ "КПІ" розпочала загальноуніверситетську акцію "KPI-Green", мета якої – збір вторинних відходів. Студенти КПІ можуть здавати макулатуру, елементи живлення, кришки від пластикових пляшок та отримати за це подарунки.

Віце-президент компанії «Boeing International» Сергій Кравченко та директор з розвитку бізнесу «Прогресстех-Україна» Володимир Кульчицький стали почесними докторами НТУУ «КПІ»

Академічне співтовариство КПІ поповнилося двома новими почесними докторами. Ними стали Віце-президент компанії «Boeing International» Сергій Володимирович Кравченко та директор з розвитку бізнесу «Прогресстех-Україна», голова Ради директорів групи компаній «Прогресстех» Володимир Антонович Кульчицький.

Зустріч з представниками МАШАВ

24 березня НТУУ «КПІ» відвідала делегація тренерів Агенції з розвитку міжнародного співробітництва МЗС Ізраїлю (МАШАВ) та Міжнародного навчального центру «Кармель» ім. Голди Меїр (МСТС).