Містер КПІ 2009

22 грудня у ЦКМ черговий раз обирали Містера КПІ. 22 учасники змагалися за звання найчарівнішого, найоригінальнішого і найсильнішого хлопця КПІ.

Цього разу в конкурсі «Візитка» хлопці мали представити вигаданий факультет і в якості декана презентувати його глядачам.

Сайт зварювального факультету – найкращий!

Якщо ти чогось не знайшов в Інтернеті – ти просто погано шукав. Ця фраза повною мірою висвітлює можливості «всесвітньої павутини» та її роль у житті сучасної людини. Мережа Інтернет є величезною інформаційною базою, засобом спілкування, помічником у роботі та партнером у розвагах.

Книга для тих, хто любить Київ [Д. Малаков «Прибуткові будинки Києва»]

Чи любите ви Київ? Думаю, якщо ви вже читаєте ці рядки, то на це запитання відповіли б упевнено і ствердно. Значить, книга Дмитра Малакова «Прибуткові будинки Києва» (Київ, видавництво «Кий», 2009 р.) – для вас.

🎥 Візит посла Японії до НТУУ “КПІ”

16 січня 2009 року відбувся візит нещодавно призначеного Надзвичайного і Повноважного Посла Японії в Україні Його Високоповажності пана Тадаші Ідзава до НТУУ “КПІ”.

На засіданні Вченої ради: 19.01.09

Перше в поточному році засідання Вченої ради відбулося 19 січня. На його початку ректор університету академік НАН України М.З.Згуровський тепло привітав присутніх із Новим 2009 роком, поздоровив із ювілеєм начальника факультету військової підготовки полковника О.М.Лозу.

Розбудова наукових та інноваційних засад дослідницького університету [2008]

В умовах загальносвітової кризи, яка стала особливо відчутною наприкінці року, Україна не змогла протиставити їй вагомі власні рішення, спрямовані на захист своєї економіки і соціального розвитку країни.

Христич Володимир Олександрович - видатний учений-теплоенергетик

7 січня виповнилося 80 років з дня народження заслуженого діяча науки України, дійсного члена Академії інженерних наук України, доктора технічних наук, професора Володимира Олександровича Христича (7.01.1929 – 4.06.2005) – відомого вченого в галузі теплоенергетики та фізики процесів горіння.