Уже всі новорічні свята пройшли... Але душа бажає продовження... У голові знову й знову з’являється спогад про Новий рік, бо в КПІ його проводять і зустрічають особливо.

А саме...

...Декілька днів до Нового року. Останні штрихи у своїх домівках наводять активісти студентських рад гуртожитків. Креативність, творчий підхід в оформленні – все це побачили студенти КПІ у гуртожитках і відчули справжнє свято на території студмістечка. Це підготовка не тільки до новорічних свят, ще гуртожитки чекав і «серйозний і суворий» огляд-конкурс «Краще новорічне оформлення гуртожитку».

Оцінити творчість в оформленні міг кожний, хто заходив до гуртожитків протягом свят, але визначити переможця могли тільки справжні експерти.

30 грудня по всіх гуртожитках пройшла комісія у складі заступників деканів факультетів/інститутів НТУУ «КПІ», адміністрації студмістечка на чолі з проректором Г.Б.Варламовим. Комісія потрапила у казку, й на одному подиху пройшла всіх учасників конкурсу і розподілила місця таким чином:

  • І місце – 10-й гуртожиток,
  • ІІ місце – 1-й та 14-й гуртожитки,
  • ІІІ місце – 19, 13 та 20-й гуртожитки.

переможці на краще новорічне оформлення гуртожитку

А серед сімейних гуртожитків кращим став 21-й гуртожиток.

Паралельно проводилась оцінка “об’єктивом студентського ока”, а саме активістами гуртожитків та факультетів, які були озброєні спеціальними новорічними бланками і могли передати свої враження в славнозвісній 5-бальній системі. Результати не внесли корективи в розподілення місць і відповідно до балів розмістились:

  • І місце – 10-й гуртожиток,
  • ІІ місце – 1-й гуртожиток,
  • ІІІ місце – 13-й гуртожиток.

Такий 100% збіг у призерах свідчить про схожість уподобань і у професорів, і у студентів.

Огляд-конкурс став традицією в студмістечку, і з кожним роком гуртожитки демонструють не тільки творчість в оформленні холів, вахт, вертушок, а й технічний підхід у прикрашенні фасаду світловою гамою гірлянд! Технарі й гуманітарії на Новий рік єднаються!

Інф. студпрофкому НТУУ “КПІ”

Дата події