Ярмарок вакансій 2007

Познайомити студентів з потенційними працедавцями, а представників фірм – з молодими спеціалістами взялися в Центрі працевлаштування та розвитку кар’єри НТУУ “КПІ”, зорганізувавши 28 листопада для студентів та випускників університету ярмарок вакансій “Робота для тебе”.

Лазерна технологія: українсько-литовське співробітництво

18–22 листопада 2007 року відбувся візит делегації з Литви до НТУУ “КПІ” у рамках виконання спільного міжнародного проекту НДР “Розробка системи підвищення ефективності впровадження новітніх технологій в промисловості”.

Завершено “Конкурс ідей – 2007”

З 18 жовтня по 6 грудня 2007 року у нашому університеті в рамках українсько-шведського проекту “UBDC” пройшов студентський “Конкурс ідей – 2007”, головним організатором якого є інноваційна група “Лабораторія ідей” департаменту науки й інноватики.

Виставка “Добрий день! Говорить Європа!”

11 грудня в холі НТБ НТУУ “КПІ” відбулося відкриття виставки “Добрий день! Говорить Європа!”. На її відкритті були присутні керівник управління міжнародних зв’язків Б.А.Циганок та керівник відділу преси й протоколу Посольства ФРН в Україні М.Н.Лінс

Зустріч з Ж.І.Алфьоровим

7 грудня відбулась зустріч ректора НТУУ «КПІ» академіка НАН України М.З.Згуровського з віце-президентом Російської академії наук, депутатом Державної думи Російської Федерації, лауреатом Нобелівської премії, Почесним доктором нашого університету академіком РАН Ж.І.Алфьоровим, який прибув до Києва