29 травня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідала делегація парламентарів Республіки Македонія на чолі з головою депутатської групи з міжпарламентських зв’язків з Україною Собранія Республіки Македонія Йованом Мітрескі.

Депутатів вищого органу законодавчої влади Республіки Македонія супроводжували Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Македонія в Україні Столе Змейкоскі та керівник депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Республікою Македонія народний депутат України Андрій Шинькович.

Гості оглянули Науково-технічну бібліотеку ім. Г.Денисенка та Алею видатних конструкторів, життя і діяльність яких була пов’язана з КПІ, ознайомилися з експозиціями Державного політехнічного музею КПІ ім. Ігоря Сікорського та зустрілися з керівництвом університету.

Участь у зустрічі взяли проректор з міжнародних зв’язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, заступник проректора Євген Поліщук та інші. Сергій Сидоренко розповів гостям про історію та сьогодення університету, а також про інноваційну діяльність київських політехніків. Після презентації учасники зустрічі обговорили питання розвитку співпраці обох країн в освітній сфері.

На фото: гості у Відділі авіації та космонавтики ім. Ігоря Сікорського Державного політехнічного музею

Дата події