Цієї осені першокурсники "дебютували" на сцені ЦКМ 19 жовтня. "Дебют першокурсника" – це щорічний захід КПІ ім. Ігоря Сікорського, покликаний пробудити та виявити творчі здібності першокурсників. Цьогоріч з ініціативи профкому студентів, зокрема  голови його культурно-масового відділу Марини Нечитайло, повністю змінено формат заходу. Факультети представляли не окремі учасники, а команда. Найсміливішими та найактивнішими виявилися ФТІ, ІТС, ІХФ, ФММ, ФЕА та ФЕЛ, загалом понад 50 учасників. На жаль, інші факультети (інститути) не долучилися до цього дійства, не надали змоги своїм молодим колегам заявити про себе.

Новий формат заходу передбачав і нові номінації. Переможцем конкурсу став факультет менеджменту і маркетингу, якому дісталось перше місце і номінація "Incredible students". Друге місце заслужено отримав факультет електроенерготехніки та автоматики з номінацією "Bright Smiles". Ну і не менш престижне третє місце і номінацію "Crazy Daisy" отримав інженерно-хімічний факультет. У номінації "Energy Stars" кращими став Фізико-технічний інститут. Інститут телекомунікаційних систем отримав звання "Fancy People". Ну і в номінації "KPI Creatives"  кращим був факультет електроніки.

Ведучими вечора були студенти третього курсу факультету менеджменту і маркетингу – Дмитро Нефьодов і Олег Вітченковський. Для хлопців це теж був дебют – перший раз на сцені ЦКМ у ролі ведучих! Вони блискуче впоралися з цим завданням. Без видимого хвилювання, з веселими жартами і тонкими "підколами" керували студентським дійством.

Свято в новому форматі – веселе й динамічне – сподобалося учасникам і глядачам. Адже на всіх репетиціях студенти активно працювали над своїми номерами, що й сприяло успіху. Сподіваємося, що наступні виступи дебютантів проходитимуть так само вдало та до них долучиться більше факультетів, оскільки відомо, що в КПІ ім. Ігоря Сікорського навчаються здібні студенти, які проявляють себе не лише в науці та навчанні, а й у різних сферах мистецтва.

Олена Фаршіді, заступник директора ЦКМ:
На фото: Виступають студентки з Туркменистану

Дата події