Колектив кафедри організації видавничої справи, поліграфії та книгорозповсюдження вітає з перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Менеджмент організацій і адміністрування" студентку гр. СЕ-61м Інну Кисельову, яка здобула диплом ІІІ ступеня. Олімпіада відбулася 4–5 травня 2017 р. у Тернопільському національному економічному університеті.

Інна – п'ятикурсниця, навчається за спеціальністю "Менеджмент". Зі шкільних років багато читала і писала вірші. Любов до книг їй прищепила тітка, яка понад 30 років працювала у видавництвах. Тому обирати напрям навчання було досить легко, а КПІ ім. Ігоря Сікорського – один із небагатьох ВНЗ, де готують фахівців видавничо-поліграфічної галузі. Інна зарекомендувала себе старанною, працелюбною, дисциплінованою, креативною, ініціативною студенткою. Успіхів досягає завдяки своєму бійцівському характеру і бажанню бути першою.

Студентка  успішно поєднує навчання з науковою роботою: пише статті, тези, бере участь у круглих столах та конференціях, зокрема у Міжнародній науково-технічній конференції "Друкарство молоде", Всеукраїнській науково-практичній конференції "Соціальні комунікації: стан, проблеми, тенденції", міжнародних науково-практичних конференціях з проблем видавничо-поліграфічної галузі, що проводить Український НДІ спеціальних видів друку, та ін. Вона цікавиться книжковою продукцією, що виходить в Україні, бере участь від книготорговельної компанії "Розумаха" у Форумі видавців (м. Львів), виставці "Книжковий Арсенал" (м. Київ), працює на інших книжкових ярмарках.

Під час навчання в КПІ ім. Ігоря Сікорського виступала в танцювальному колективі "Show Girls". Захоплюється кулінарією, бере участь у соціальних проектах, зокрема "Допоможи бійцям АТО".

Розповідаючи про олімпіаду, Інна зазначила, що високому результату сприяло вивчення на кафедрі таких актуальних дисциплін, як "Фінансовий менеджмент", "Корпоративне управління в медіагалузі", "Менеджмент медійних та видавничо-поліграфічних підприємств", "Управління якістю", "Управління проектами". При підготовці до олімпіади студіювала фахову літературу, опрацьовувала конспекти.

Обстановка на олімпіаді була дружньою, проте відчувалася конкуренція. Студенти інших ВНЗ були професійно підготовані, налаштовані на перемогу. Впоратися з психологічною напругою допоміг досвід та загартування, отримані в Київській політехніці протягом  навчання. Студентка вважає, що рідна кафедра дає актуальні знання в достатньому обсязі, які підкріплюються практичним досвідом, оглядом сучасних світових наукових концепцій.  Вона рекомендує іншим студентам брати участь в олімпіадах,  наполегливо працювати, не боятися виступати на наукових конференціях.

Бажаємо переможниці натхнення, подальших успіхів у навчанні, успішної підготовки магістерської дисертації та найповнішого розкриття управлінського потенціалу.

Г.П.Грет, доцент каф. ОВПК