Торт «Завиток». Фірмовий рецепт від О.В.Лінючевої
Інгредієнти: борошно, цукор, яйця, мак, горіхи, курага, банани.
Готуємо традиційне бісквітне тісто, розділяємо його на три рівні частини. У першу порцію додаємо мак, у другу – горіхи, в третю – курагу. Випікаємо три прямокутні коржі (32x40 см) висотою до 2 см. Кожний розрізаємо на чотири рівні смужки. Тобто всього смужок – 12.
Поради лікаря: як вберегтись від харчового отруєння!
Останнім часом у засобах масової інформації з'являються повідомлення про масові харчові отруєння. Частіше це пов'язано з недотриманням санітарно-гігієнічних вимог при виробництві та зберіганні харчових продуктів. Коли ви їсте в кафе або інших підприємствах громадського харчування, то зрозуміло, що ви певною мірою ризикуєте, довіряючи своє здоров'я іншим. Але харчові отруєння трапляються і вдома.