26 січня 2024 року в Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" пройшли урочистості з нагоди вручення магістерських дипломів іноземним студентам.

В церемонії взяли участь 40 випускників з Китаю, Франції та Канади. Троє з них були присутні особисто, інші змогли доєднатися онлайн. Не змогли оминути цю подію і керівництво факультетів ФІОТ, ФММ, ФСП, ФПМ, ХТФ та навчально-наукових інститутів – ІМЗ, ІEE, ІАТ, які зробили неймовірну роботу для навчання цих студентів.

Цей випуск має історичне значення для освітнього товариства, оскільки сьогодні були видані дипломи першим студентам, які не побоялись і вступили до університету в розпал воєнних дій, восени 2022 року.

Центр Міжнародної Освіти «КПІ імені Ігоря Сікорського» висловлює вдячність студентам за їх довіру та віру в нас в такий складний період.

"Наші студенти - це наша мотивація. Ми пишаємось тим, що незважаючи на війну змогли організувати освітній процес та підготувати висококласних спеціалістів, дотримуючись всіх європейських стандартів якості вищої освіти. Ми знаємо, що студенти нам довіряють і рекомендують нас друзям по всьому світу, тому ми не можемо підвести їх", - зазначив директор Центру міжнародної освіти Сергій Маулік.

Ці випускники пройшли тернистий шлях і побороли всі незгоди на шляху до почесного звання магістрів КПІ імені Ігоря Сікорського - одного з кращих та передових технічних ЗВО Європи. Четверо студентів були удостоєні честі отримати дипломи з відзнакою.

Під час церемонії декілька студентів виявили бажання виступити з випускними промовами і подякувати викладачам та працівникам університету. Випускники ділились власними переживаннями та досвідом навчання.

Підтримати магістрів прийшли і випускники минулих років. Неймовірно цінно, що саме в університеті студенти змогли знайти вірних друзів і побудувати таке дружнє міжнародне товариство, де кожен підтримує один одного.

В кінці церемонії випускники зробили пам’ятні фото разом з адміністрацією та деканами факультетів.

Цей день вже історія. Центр Міжнародної Освіти буде і надалі працювати, щоб не тільки виправдовувати, а й перевершувати очікування іноземних студентів.

Дипломи отримали студенти з Китаю, Франції та Канади.

Серед випускників — студенти Інституту матеріалознавства ім. Євгена Патона і факультету прикладної математики.

Дата події