Прийміть мої щирі вітання з нагоди Дня науки! Завдяки Вашій напруженій праці КПІ ім. Ігоря Сікорського відомий своєю високою академічною якістю, науковими досягненнями і впливом на розвиток технологій та інновацій в Україні й далеко за її межами.

Самовіддана праця викладачів і науковців нашого університету допомагає формувати майбутні покоління фахівців, розробки та винаходи яких здатні змінювати світ. Знання, експертиза і відданість справі викладачів і науковців дають студентам незамінні інструменти для професійного росту та успіху в житті.

Традиційно київські політехніки розв’язують проблеми, що стоять перед суспільством, і роблять вагомий внесок у сферу науки, технологій та інженерії задля стабільності й безпеки держави.

Викладачі, науковці, працівники, студенти нашого університету з перших годин російської агресії стали на захист Батьківщини.

Нині у лавах Сил оборони України, добровільних формуваннях, волонтерській спільноті понад двісті працівників, викладачів і студентів університету й тисячі політехніків — випускників минулих років. Тридцять п’ять з них віддали своє життя за свободу і незалежність України. Вічна пам’ять Героям!

Політехніки надають всебічну допомогу Збройним Силам України. Вони беруть участь у численних програмах з розроблення новітніх зразків озброєння та військової техніки, засобів захисту воїнів на полі бою. В університеті створено благодійну організацію «Благодійний фонд підтримки Збройних Сил України “Київський політехнік”».

Наш опір, нашу віру в Перемогу не зламати, адже за нами правда і наша земля!

Хай Ваші дослідження завжди будуть цікавими та корисними для суспільства і держави, а Ваша праця буде визнана й високо оцінена. Бажаю Перемоги в нашій боротьбі за свободу і незалежність України, міцного здоров’я, творчої наснаги, постійного розвитку та здійснення всіх Ваших наукових мрій.

З Днем науки, дорогі київські політехніки! Пишайтеся своєю альма-матер і продовжуйте заслужено славити науку!

Ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського
Михайло Згуровський

Дата події