Дорогі київські політехніки! Цей день є святом національної гордості, символом нашої незалежності та волі. 21 листопада 2013 року українці розпочали масові протести проти влади, яка хотіла позбавити країну цивілізованого європейського майбутнього.

Під час сутичок в центрі Києва в лютому було вбито 102 людини — Небесна сотня. Серед них і київський політехнік Сергій Бондарев — Герой України, загинув 18 лютого 2014 року від чотирьох кульових поранень.

Сьогодні вшановуємо тих, хто віддав своє життя у цій боротьбі. Й продовжуємо боротися за майбутнє нашої країни.

На жаль, гинуть найкращі…
63 київських політехніки загинули під час Революції Гідності та російсько-української війни, боронячи нашу країну. 49 з них — від початку повномасштабного вторгнення.

Ми памʼятаємо героїв!

Нехай гідність завжди буде нашим компасом у житті, а свобода наблизить довгоочікувану Перемогу і відкриє перед нами безмежні горизонти нових можливостей у вільному, демократичному світі.

Молодь нашого університету має унікальну нагоду створити сучасну, вільну, розвинену Україну. Нехай День Гідності та Свободи буде для Вас символом об’єднання, вдячності за минуле й настановою на майбутнє. Консолідована нація зможе досягти цілей, що їх українці омріювали століттями.

Зичу Вам невичерпного ентузіазму, мужності й терпіння в досягненні нашої мети!

Слава Україні!

Ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського
Михайло Згуровський

Дата події