Київська політехніка пожвавлює співпрацю з освітньою спільнотою Південної Кореї. До КПІ завітав Джон Чон Юн, директор Корейського освітнього центру. У ході зустрічі сторони обговорили можливість екстраполяції південнокорейського освітнього досвіду на КПІ, а також спільний розвиток наукової та дослідницької складової обох університетів.

«Міністерство освіти Республіки Корея знає про КПІ ім. Ігоря Сікорського як про один із найкращих технічних університетів Європи. Тому ми обов’язково поновимо нашу співпрацю і реалізуємо багато цікавих проєктів освітнього й наукового характеру», — зазначив Джон Чон Юн.

Проректор із навчальної роботи Анатолій Мельниченко наголосив, що нині Київська політехніка дуже зацікавлена у корейських освітніх програмах із комп’ютерних технологій, Big Data, штучного інтелекту, космічних технологій, матеріалознавства, нано- та мікроелектроніки. А також — у співпраці з масштабними корейськими компаніями на кшталт Samsung.

Наступний етап спільної діяльності — об’єднання наукового потенціалу провідних університетів Південної Кореї з Київською політехнікою.

Дата події