Про вступну кампанію

Цьогорічний обсяг держзамовлення майже такий самий, як торік. 3905 осіб рекомендовано до зарахування на бюджет на денну форму, бакалаврат. Загалом — 3986. До 18:00 8 серпня вступники мають виконати умови вступу.

Найменша кількість рекомендацій відносно максимального обсягу на бюджетні місця — у ФТІ, ІАТЕ, на ФЕЛ, ІХФ.

Держзамовлення на магістратуру зросло цьогоріч на 126 місць і становить загалом 1872 місця.

Усе, що потрібно знати про вступ на магістратуру:

- Подання заяв триватиме до 21 серпня.
- 26 серпня будуть надані рекомендації за держзамовленням.
- 29 серпня має відбутися виконання умов для зарахування на бюджет.
- 31 серпня буде підписаний наказ про зарахування за держзамовленням.
- 6 вересня має відбутись виконання умов для зарахування на контракт.
- 7 вересня буде підписаний наказ про зарахування на контракт.
- Розподіл здобувачів відбудеться 11 вересня.

Адміністрація університету закликає факультети дотримуватись рекомендованої чисельності в академічних групах: 20–30 на бакалавраті й 15–25 на магістратурі (це стосується денної форми).

1–2 вересня відбудуться організаційні заходи для здобувачів освіти. Аудиторні заняття розпочнуться 4 вересня для 1–4-го курсів бакалаврату і 2-го курсу магістратури й з 7 вересня — для 1-го курсу магістратури.

Про осінній семестр 2023/24

1–2 вересня відбудуться організаційні заходи для здобувачів освіти. Аудиторні заняття розпочнуться 4 вересня для 1–4-го курсів бакалаврату і 2-го курсу магістратури й з 7 вересня — для 1-го курсу магістратури.

1 вересня відбудеться День першокурсника, цьогоріч — у змішаному режимі з урахуванням безпекової ситуації. Локація: площа Знань, вул. Політехнічна та сквер Поляна.

Індивідуальні навчальні плани мають бути сформовані й підписані до 1 вересня для 2–4-го курсів бакалаврату і 2-го курсу магістратури; до 8 вересня — для 1-го курсу бакалаврату й до 30 вересня — для 1-го курсу магістратури.

Триває підготовка до очного режиму навчання, зокрема розподіл місць в укриттях, карта поселення з урахуванням укриттів, плани практичних занять.

Про 125-річчя КПІ

До ювілею університету планується провести низку заходів.

22 серпня відбудеться урочисте відкриття скверу Піонерам Авіації біля 6-го корпусу та відкриття у сквері скульптури «Авіаторам КПІ».

24 серпня у сквері біля головного корпусу — відкриття скульптури «Юність».

Також наприкінці серпня відбудеться відкриття парку Нескорених за 28-м корпусом, артоб’єкту «КПІ-стіна» на вулиці Політехнічній, памʼятних дощок Євгенові Патону та Михайлові Кравчуку.

В інститутах і на факультетах до кінця серпня проходитимуть збори й заходи в колективах структурних підрозділів, зустрічі з випускниками та стейкхолдерами.

31 серпня у ЦКМ відбудеться ювілейна сесія професорсько-викладацького складу з виступом творчих колективів.

До кінця літа й восени будуть проведені ювілейні наукові конференції, студентські та профспілкові заходи; до кінця року — всеукраїнські студентські олімпіади.

До ювілею університет випускає сувенірну продукцію та книгу «КПІ. Друге століття. Продовження традицій».

Дата події