18 травня на території Центру фізичного виховання та спорту "Політехнік" КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся благодійний турнір з мініфутболу під назвою "Всеукраїнський турнір незламних" на підтримку ЗСУ. Це вже п'ятий турнір на підтримку наших воїнів. У ньому взяли участь 4 команди: збірна студентів "Політехнік", збірна Департаменту безпеки і поліції Солом'янського району, "ІСЗЗІ-1", "ІСЗЗІ-2".

Турнір названо "всеукраїнським", бо в складі команд-учасниць грали жителі багатьох міст України, які нині навчаються в КПІ, – Бахмута, Маріуполя, Бердянська, Волновахи, Іршанська, Херсона, Запоріжжя, Дніпра, Радомишля та інших.

Серед гостей турніру – учасник бойових дій зі звільнення Київської області і, зокрема, села Мощун, командир взводу сержант В'ячеслав Бендик, очільниця волонтерської організації Ганна Калініна, бійці ЗСУ. У влаштуванні та проведенні турніру взяли участь представники профспілки співробітників КПІ, адміністрація ЦФВС "Політехнік". Серед вболівальників були й представники адміністрації КПІ ім. Ігоря Сікорського на чолі з ректором університету Михайлом Згуровським.

Матчі пройшли в запеклій безкомпромісній боротьбі. У фіналі, в серії пенальті, збірна студентів "Політехнік" перемогла збірну Департаменту безпеки і поліції Солом'янського району з рахунком 4:2. Прихильники мініфутболу палко вітали учасників змагання і долучалися до збору коштів на підтримку ЗСУ. Всі учасники турніру отримали пам'ятні призи.

Кошти, зібрані на "Всеукраїнському турнірі незламних", передано на рахунок БО "Благодійний фонд підтримки ЗСУ "Київський політехнік".

Вадим Михайленко, Сергій Журавльов,
старші викладачі кафедри технологій оздоровлення і спорту

У змаганнях взяли участь чотири команди:
🔹 ІСЗЗІ-1;
🔹 ІСЗЗІ-2;
🔹 збірна студентів;
🔹 збірна Департаменту безпеки з поліцією Солом'янського району.

З рахунком 4:2 в серії пенальті перемогла збірна студентів.

Усі зібрані кошти передадуть на рахунок БО «Благодійний фонд підтримки ЗСУ „Київський політехнік“».

Благодійний турнір з футболу

Запрошуємо усіх повболівати за гравців і підтримати ЗСУ.

Гратимуть чотири команди:
🔹 збірна «Політехнік»;
🔹 команда ветеранів;
🔹 Поліція Солом'янського району разом з Департамент безпеки;
🔹 команда ІСЗЗІ.

‼️ Усі зібрані кошти перекажуть на рахунок БО «Благодійний фонд підтримки ЗСУ „Київський політехнік“».

⏰ Коли: 18 травня о 15:45
📌 Де: футбольне поле біля Спорткомплексу КПІ

Дата події