У КПІ ім. Ігоря Сікорського розпочалася підготовка до наступної вступної кампанії.

10 грудня відбувся черговий День відкритих дверей КПІАбітFest, організований, як і завжди, департаментом навчально-виховної роботи. Захід проходив у режимі онлайн і був присвячений розгляду найпоширеніших помилок вступної кампанії 2022 року, щоби допомогти абітурієнтам у 2023 році їх уникнути. Саме на цьому, здебільшого, і зосереджували свої виступи спікери. Виступи ці в режимі реального часу транслювалися на телеграм-каналі та на ютубі, і всі охочі могли поставити запитання просто під час прямого ефіру або у чаті.

Відкрила КПІАбітFest проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Семінська. Вона підкреслила, що головне під час вступної кампанії – це налагодження комунікацій, ґрунтовне початкове інформування та професійне консультування з питань вступу та особливостей спеціальностей та освітніх програм. З цією метою в КПІ побудована інформаційна платформа, що складається з системної роботи факультетів, інститутів та університету загалом за рахунок проведення різноманітних заходів.

Першою перед майбутніми вступниками та їхніми батьками виступила начальниця відділу змісту природничо-математичних навчальних предметів Українського центру оцінювання якості освіти Світлана Новікова, яка розповіла про Національний мультипредметний тест 2022 року, його особливості та підсумки. "Що таке електронний кабінет, навіщо він потрібен і як функціонує" – такою була тема виступу другого спікера – відповідального секретаря Приймальної комісії КПІ ім. Ігоря Сікорського Сергія Мураховського. Ще одне цікаве питання – про роль у вступній кампанії мотиваційного листа та складності його написання розповіла заступниця керівника оперативного штабу відбіркової комісії факультету біомедичної інженерії КПІ Тетяна Луценко. Керівник оперативного штабу відбіркової комісії Навчально-наукового інституту атомної та теплової енергетики Павло Новіков надав пояснення, що таке кваліфікований електронний підпис (КЕП) і як він допоможе під час вступу. І, нарешті, рекомендації щодо того, як підготуватися до складання НМТ/ЗНО надала потенційним абітурієнтам КПІ начальниця відділу профорієнтації та підготовки до вступу у заклади вищої освіти Олена Ковтун.

КПІАбітFest: як уникнути помилок під час вступної кампанії 2023

День відкритих дверей КПІАбітFest – «Вступна кампанія. 5 помилок та рекомендацій на прикладі вступної кампанії в 2022 році»

10 грудня об 12:00 в ефірі на сторінці КПІ ім. Ігоря Сікорського youtube та Телеграм-каналі ми спробуємо з вами розібрати найпоширеніші помилки вступної кампанії 2022 року та допоможемо уникнути їх в майбутньому. Починаємо готуватися до 2023 вже зараз!

Наші спікери допоможуть Вам розібратися:

  • в особливостях Національного мультипредметного тесту 2022 року, його особливостях та підсумках;
  • що таке електронний кабінет, навіщо він потрібен і як функціонує;
  • про складності написання мотиваційного листа та його ролі у вступній кампанії;
  • з КЕП і як він допоможе при вступі;
  • як підготуватися до складання НМТ/ЗНО.

Обираєте спеціальність та не знаєте з якою професією хочете пов’язати своє майбутнє? Ми допоможемо зробити вибір: 

Корисні посилання:

Дата події