20 серпня відбулося відкриття нового гуртожитку КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Сучасний гуртожиток призначено для проживання щонайменше 500 студентів і працівників університету. У ньому є кімнати на три особи й кімнати сімейного типу. Кожен блок має кухню й одну або дві ванні кімнати.

Одинадцятиповерхову будівлю побудовано за усіма нормами пожежної безпеки й енергоефективності, обладнано індивідуальним тепловим пунктом.

На десятому поверсі є площа для лаунж-зони, де молодь зможе відпочивати й проводити зустрічі. На кожному етапі будівництва студентів залучали до виконання проєктних рішень, тож усі кімнати й комунікації облаштовано з урахуванням побажань майбутніх мешканців.

У відкритті взяли участь ректор КПІ Михайло Згуровський, представники компанії-інвестора «Євротранс», перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Смик, представники Міністерства освіти.

«Ми працювали з багатьма компаніями, але „Євротранс“ — це компанія, що дуже чітко виконує зобов’язання й працює вкрай професійно, тому ми отримали сучасний гуртожиток, який відповідає усім європейським стандартам», — наголосив ректор КПІ Михайло Згуровський.

Гуртожиток цілком готовий до експлуатації, й уже у вересні почнеться заселення.

Дата події