Дипломи бакалавра і перші офіцерські погони отримали 60 випускників. Усі вони з честю і гідністю виконуватимуть військовий та професійний обов’язок у Держспецзв’язку, Службі безпеки України, Службі зовнішньої розвідки України, Управлінні державної охорони України.

Захід відвідали заступник голови Держспецзв’язку полковник Олександр Потій, проректор з навчальної роботи університету Анатолій Мельниченко, митрофорний протоієрей, настоятель храму Святого Іоанна Хрестителя Православної церкви України Павло Стародуб, інші поважні гості.

Олександр Потій передав вітання від голови Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації̈ Юрія Щиголя, побажавши випускникам бути взірцем офіцерської честі й гідності, надійними захисниками кіберпростору держави, вірними й відданими українському народові. «Випускників вашого вишу високо цінують у професійних колах. Тут не буває випадкових людей, тож ваша свідомість і громадянська позиція заслуговують великої поваги», – звернувся посадовець до випускників.

Анатолій Мельниченко передав привітання від ректора університету академіка НАН України Михайла Згуровського і всього колективу КПІ та побажав молодим офіцерам успіхів на життєвому й професійному шляху, наполегливості у досягненні поставленої мети, а також не забувати й завжди пишатися своєю альма-матер.

Начальник ІСЗЗІ полковник Олександр Пучков привітав особовий склад ІСЗЗІ зі святом, побажав випускникам бути вірними обраній справі та військовій присязі.

Від імені випускників молодший лейтенант Максим Гончаров привітав однокурсників з успішним завершенням навчання й подякував керівництву ІСЗЗІ, науково-педагогічним працівникам і командирам за знання, розуміння й підтримку.

Молодих офіцерів благословив представник духовенства – митрофорний протоієрей, настоятель храму Святого Іоанна Хрестителя Православної церкви України Павло Стародуб. Він побажав випускникам Божого благословення, духовних і тілесних сил та миру.

Зворушливим моментом свята стало прощання випускників зі службовим прапором ІСЗЗІ, що символізує початок їхньої служби у статусі офіцерів.

Дата події