Ці нагороди наш університет отримав на Дванадцятій міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти" й виставці освіти за кордоном "World Edu", які пройшли з 26 до 28 травня 2021 року. Організовує та проводить ці щорічні заходи компанія "Виставковий Світ" за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України та Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти".

За рішенням журі, яке визначало переможців виставкових конкурсів, КПІ ім. Ігоря Сікорського отримав Гран-прі рейтингового конкурсу в номінації "Лідер вищої освіти України", а також золоту медаль у тематичній номінації "Створення і впровадження сучасних засобів навчання, продуктів, програм, систем і комплексних рішень для підвищення якості освіти".

Про те, що означають для університету сьогоднішні нагороди та які його підрозділи долучилися до підготовки представництва КПІ у виставках, розповіла начальниця відділу сприяння працевлаштуванню та професійного розвитку – Центр розвитку кар'єри ДНВР Наталія Пожарська: "Представлення університету на виставках, фо­румах та інших всеукраїнських, міжнародних заходах є іміджево важливим для нас. КПІ ім. Ігоря Сікорського постійно  відзначають найвищими нагородами. Ця виставка завдяки спільній роботі всього колективу університету не стала винятком. Окрема вдячність – працівникам РТФ, ФЕА, ТЕФ, ІМЗ ім. Є.О. Патона за виконану роботу у підготовці представлення нашого університету на виставках. Сподіваємося, що й інші факуль­тети/інститути у майбутньому також долучаться до цієї підготовки".

Дата події